HISTORIEN BAG LKA KORT

LKA Entreprise A/S  er grundlagt i 2004 og er en familieejet virksomhed, som blev opstartet langt tidligere i 1983 med 2 mand og en lille firmabil.

Firmaet har siden første dag i 2004 været i en positiv udvikling, både forretningsmæssigt og udviklingsmæssigt. Selskabet har løbende udvidet sin kundekreds, sin faglighed og holdt fokus på den plan, der blev lagt fra start. Det har betydet fremgang på alle fronter, hvor selskabet har haft mulighed for at udvikle mange forskelige forretningsområder, med specalisering inden for for unikke områder.

LKA beskæftigerer i dag 35-40 mand, som er fastansatte. Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, som løbende holdes beskæftigede. Udviklingen fra 2 til 35-40 medarbejder har betydet  større kontorfaciliteter med eget  maskinværksted og lager/opbevaringsmuligheder igennem årene.  

Ved udgangen af 2016 afsluttes den endelige ænding af faciliteterne i LKA Entreprise A/S. Der åbner vi op for et endnu større kompetencecenter, der vil blive lanceret som et  fast-ordningstilbud til vores kunder - alt under et tag.  

 

LKA ENTREPRISE A/S, TÅRNFALKEVEJ 14, 2650 HVIDOVRE. ÅBNINGSTIDER MANDAG TIL FREDAG 08-16© Copyright - LKA Entreprise a/s - Udarbejdet af: Net For Dig, Hjørring | CMS hjemmeside