SOCIALT ANSVAR

Det lyder jo fint, men hvad betyder det egenligt?

For LKA Entreprise A/S betyder det bl.a at løfte den eksisterende byrde med at uddanne unge mennesker. Det er en opgave, som vi tager meget seriøst, og som vi mener, at vi er ret gode til at løse. Vi stiller mange mange krav til de unge mennesker for at udfordre dem mest muligt, så de hurtigt lærer, hvad det vil sige at være selvtænkende. 

Igennem masser af praktikanter fra skoleuddanelsessteder har vi muligheden for at skabe gode relationer på sigt. Andre fokuspunkter er bl.a, at vi lader kompetencerne komme til før navn og religion. Vi mener, at alle har ret til et arbejde, hvis ens kompetencer og viden berettiger til det. Derfor har vi en lille del af international erfaring iblandt os, som løbende kommer vores selsskab til gode.

Vi har ligeledes fokus på det grå guld, sideløbende med vores fremtidssikring. Vi tror på, at sammenblandningen af disse grupper giver den mest gunstige udgave af vores selskab og fremme vores kunders interesse. Viden er alt i dag.

Vi bidrager i lokaltsamfundet  ved at være sponsorer Hvidovre IF U14 Elite fodboldshold. Vi mener, at der er mange ting fra dette elitehold, som kan drages over i vores hverdag, herunder udvikling. Især ideen med at sætte mål og arbejde hårdt for at nå dem.

 

LKA ENTREPRISE A/S, TÅRNFALKEVEJ 14, 2650 HVIDOVRE. ÅBNINGSTIDER MANDAG TIL FREDAG 08-16© Copyright - LKA Entreprise a/s - Udarbejdet af: Net For Dig, Hjørring | CMS hjemmeside